UNGER ErgoTec brisač stakla 35cm hard – ES35H

UNGER ErgoTec brisač stakla 35cm hard – ES35H

ErgoTec Squeegee Hard. Brisač od nehrđajućeg čelika s dvokomponentnom ručkom. Tvrda guma.

  • Nova ručka s optimiziranom S-oprugom
  • Brza i jednostavna promjena kanala
  • Sigurno pristaje na stup s konusom za zaključavanje
  • Kompatibilan sa S-Channel i S-Channel Plus
  • Idealno za više temperature
  • Idealno za velike, glatke površine

ErgoTec čistač prozora: Najbolji profesionalni čistač prozora za savršeno pranje prozora

Asortiman ErgoTec napravljen je za stručnjake za čišćenje koji traže visokokvalitetne, pouzdane alate. Svi naši proizvodi razvijeni su za svakodnevnu upotrebu i posebno su izdržljivi i robusni. Stručnjaci za čišćenje koji rade s ErgoTec proizvodima smatrat će ih posebno nježnim i neumornim za korištenje.

Profesionalci znaju što je važno kod klasičnog pranja stakla i prozora. Za klasično čišćenje potrebni su razni alati od kojih svaki ima svoju zadaću u procesu čišćenja. Prije svega, prozor se opere, a zatim se koristi čistač prozora: čistač ostavlja prozor bez tragova. Po potrebi se prozorski okvir može doraditi staklenom krpom od mikrovlakana. Staklene i prozorske površine mogu se čistiti na klasičan način iznutra i izvana.

Za tople i niske temperature: ErgoTec brisač prozora osigurava završni sloj bez tragova
ErgoTec brisač za prozore opcionalno je opremljen tvrdom ili mekom gumom za brisanje. UNGER preporučuje tvrdu gumu za brisanje za više temperature i glatke površine. Mekana guma za brisanje idealna je za čišćenje na nižim temperaturama i na neravnim površinama. I izdržljiva guma za brisanje i kanal mogu se jednostavno zamijeniti. Praktično: Kao i svi UNGER profesionalni alati, naš ErgoTec čistač prozora može se koristiti s teleskopskim stupovima. Kao i svi ErgoTec alati, UNGER brisač za prozore čvrsto se zaključava na sigurnosni konus teleskopskog stupa. Nema problema s padom ili uvijanjem! Integrirano područje za palac na vrhu ručke omogućuje dodatni pritisak kada je to potrebno.

Posebno kompatibilan: ErgoTec je prikladan za UNGER pribor za čišćenje prozora
Profesionalni čistač prozora kompatibilan je s UNGER S-Channel i S-Channel Plus. Promjena kanala je vrlo laka zahvaljujući jednostavnom mehanizmu za otvaranje. Naš ErgoTec čistač prozora može se sigurno pohraniti u kantu na remenu. Možete kupiti UNGER brisače za prozore u rasponu duljina od 25 cm do 55 cm.

Testirajte najprodavaniji čistač za prozore – za jednostavno čišćenje većih površina bez tragova u kraćem vremenu.

Dodatne informacije

Brand