Uvozimo i distribuiramo higijenske proizvode, kao što je papirna konfekciju, profesionalna sredstva za čišćenje u skladu sa HACCP standardima, oprema i alati za čišćenje, hotelska kozmetika i oprema za hotelske sobe, profesionalni strojevi za čišćenje i usisavači, itd.

Tapess d.o.o. nastoji da sa stručnim savjetima pomaže u odabiru najboljeg higijenskog riješenja, a sa druge strane što stručnijeg korištenja naših proizvoda.

Dostavu proizvoda Smatramo važnim, pa uz pomoć naše logističke mreže i logističkih partnera roba bude isporučena na Vašu adresu u što kračem roku.

Ekologija nam je izuzetno bitna pa se iz tog razloga trudimo uvoziti i distribuirati što više higijenskih riješenja u skladu sa ekološkim standardima. 

Webshop 24/7 non stop. 

Misija

Sa svojim partnerima želimo održati dugoročnu i korektnu suradnju kako bi nas prepoznali kao pouzdanog partnera s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve. Brinuti o sigurnosti svojih klijenata i pružati najkvalitetnije proizvode i usluge, vodeći računa o dobrobiti svojih zaposlenika i društvene zajednice.

Ekologija

Želimo da nas odgovorno ophođenje prema okolišu prati na svakom koraku. S ciljem uzornog djelovanja u našem okruženju neprestano se bavimo temom ekologije. U svom radu pokušavamo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za okoliš, na način da proizvode koje distribuiramo zadovoljavaju današnje standarde ekologije i njezine održivosti.

AAA Zlatni certifikat

Zahvaljujući 27-godišnjoj usmjerenosti na zadovoljstvo korisnika, kontinuiranom unaprjeđenju kvalitete usluga i predanosti radu, društvo Tapess d.o.o. je u 2015. godini dobilo priznanje za kontinuitet poslovanja te postalo ponosni nositelj certifikata bonitetne izvrsnosti najviše (AAA) razine. Poslovati s društvom koje je nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti znači za partnera imati društvo koje odlikuje stabilnost, vjerodostojnost i pouzdanost, što su sve odlike najpoželjnijih poslovnih partnera.

Djelatnici

Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, za ostvarenje poslovnih ciljeva od presudne je važnosti i profesionalnost zaposlenika. Njihova dinamičnost, kreativnost, inovativnost, poduzetnost i želja za dobrim rezultatima su ključne vrijednosti Tapess-a. U međuljudskim odnosima zaposlenika Tapess-a na cijeni su timski rad, poštovanje, povjerenje i međusobno pomaganje. Naši su prioriteti omogućiti zaposlenje mladim kreativnim ljudima te stvoriti ugodno poslovno okruženje kako bi našim kupcima mogli pružiti najkvalitetnija rješenja u području održavanja higijene.