02O nama

Tapess d.o.o. je kompanija koja se bavi distribucijom proizvoda za profesionalno čišćenje i higijenu u Hrvatskoj. Naš asortiman proizvoda pokriva sve segmente profesionalnih čišćenja i higijene. Iz malog obiteljskog poduzeća, tijekom godina, postali smo tvrtka sa zavidnim udjelom na tržištu u distribuciji proizvoda za profesionalnu higijenu. Danas smo moderna tvrtka s više od 20 godina iskustva potpuno orijentirana kupcima.

AAA

AAA certifikat

Zahvaljujući 25-godišnjoj usmjerenosti na zadovoljstvo korisnika, kontinuiranom unaprjeđenju kvalitete usluga i predanosti radu, društvo Tapess d.o.o. je u 2015. godini dobilo priznanje za kontinuitet poslovanja te postalo ponosni nositelj certifikata bonitetne izvrsnosti najviše (AAA) razine. Poslovati s društvom koje je nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti znači za partnera imati društvo koje odlikuje stabilnost, vjerodostojnost i pouzdanost, što su sve odlike najpoželjnijih poslovnih partnera.

mission

Misija

Sa svojim partnerima želimo održati dugoročnu i korektnu suradnju kako bi nas prepoznali kao pouzdanog partnera s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve.

aspire-participants-employees

Djelatnici

Uz jasnu strategiju i dobru organizaciju, za ostvarenje poslovnih ciljeva od presudne je važnosti i profesionalnost zaposlenika. Njihova dinamičnost, kreativnost, inovativnost, poduzetnost i želja za dobrim rezultatima su ključne vrijednosti Tapess-a. U međuljudskim odnosima zaposlenika Tapess-a na cijeni su timski rad, poštovanje, povjerenje i međusobno pomaganje. Naši su prioriteti omogućiti zaposlenje mladim kreativnim ljudima te stvoriti ugodno poslovno okruženje kako bi našim kupcima mogli pružiti najkvalitetnija rješenja u području održavanja higijene.

earth-globe-world-ecology-green-verde-recyclingEkologija

Želimo da nas odgovorno ophođenje prema okolišu prati na svakom koraku. S ciljem uzornog djelovanja u našem okruženju neprestano se bavimo temom ekologije. U svom radu pokušavamo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva i brige za okoliš, na način da proizvode koje distribuiramo zadovoljavaju današnje standarde ekologije i njezine održivosti.