FIMAP IMX

  • FIMAP iMX BB CB – stroj za ribanje i usisavanje Izrađen da bude jednostavan za korištenje i održavanje. Smanjuje vrijeme provedeno za čišćenje i povećava produktivnost.
  • Izrađen s ciljem pružanja visoke kvalitete i svestranosti u vezi primjene, FIMAP predstavlja iMX – uređaj za ribanje i usisavanje. Robusna unutarnja struktura izrađena je od aluminija, dok je izvana savršen spoj estetike, ergonomije i praktičnosti. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi se olakšao pristup i olakšalo kretanje, a istovremeno stroj čini još robusnijim i pouzdanijim.
  • Dostupan je baterijskoj verziji s poluautomatskim ili automatskim pogonom, s jednom četkom od 51 cm.
  • Idealan izbor za čišćenje škola, supermarketa, skladišnih prostora, salona, radionica, zdravstvenih ustanova, domova, sportskih centara i hotela.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

 iMX

Radna širina

510 mm

Motor četke

500 W

Radni pogon

24V

Širina usisa

680 / 780 opcija

Kapacitet spremnika

40/40 lit

Radna brzina

3,5 km/h

Težina stroja bez baterija

76 kg

Dimenzije

118X103X59 dvš

Radni učinak

do 1500 m2/h

Uputstvo za upotrebu / Video-održavanje stroja

FFM - FIMAP FLEET MANAGEMENT

Otkrijte FFM i iskusite prednosti stalnog povezivanja, s My.Machine aplikacijom!

FFM je sustav upravljanja voznim parkom koji prikuplja podatke koje šalje svaki stroj i pretvara ih u vrijedne podatke koje možete vidjeti na vašem pametnom telefonu ili tabletu, zahvaljujući aplikaciji My.Machine.

Možete bilo kada provjeriti položaj i zdravstveno stanje stroja, zajedno s očišćenim četvornim metrima i podacima o potrošnji. Na ovaj se način mogu izvršiti potrebne procjene kako bi se kupcima ponudila najbolja i učinkovita usluga.

Pokreni video
error: Content is protected !!
Scroll to Top